BOULEVARD ACADEMY

DAILY BELL SCHEDULES

2017-2018

SCHEDULE 1                        MON/THUR DAILY SCHEDULE

7:30……7:55                             PLANNING

8:00…….9:50                           110 MINUTES                        CORE I

9:50……10:00                             10 MINUTES                       BREAK

10:00….11:50                          110 MINUTES                         CORE II

11:50….12:30                           40 MINUTES                          LUNCH

12:30….12:35                             5 MINUTES                          BREAK

12:35……2:20                           105 MINUTES                      CORE III

2:30…….3:30                             60 MINUTES                       GUIDED STUDY

2:20…….3:00                             PLANNING/CLS

 

SCHEDULE 2                        TUES/WED/FRI DAILY SCHEDULE

7:30…….8:00                           PLANNING

8:00…… 9:25                           90 MINUTES                           CORE I

 9:25…….9:35                             10 MINUTES                           BREAK

 9:35……10:55                           45 MINUTES                         Core II

10:55….11:00                            5 MINUTES                          BREAK

11:00….11:50                          85 MINUTES                         Counseling/ CLS/ Clubs

11:50….12:30                         40 MINUTES                           LUNCH

12:30…..12:35                           5 MINUTES                           LUNCH

12:35……2:20                         105 MINUTES                        CORE III

2:30………3:30                          60 MINUTES                         GUIDED STUDY

2:20………2:40                          PLANNING/CLS

 

SCHEDULE 3                        STEP DAY SCHEDULE

7:30………8:00                          PLANNING

8:00………9:25                          85 MINUTES                           CORE I

9:25………9:35                          10 MINUTES                           BREAK

9:35…….10:55                          90 MINUTES                           CORE II

11:00…..11:50                         50 MINUTES                             STEP DAY

11:50…..12:30                         40 MINUTES                             LUNCH

12:30…..12:35                           5 MINUTES                             BREAK

12:35…….2:20                         105 MINUTES                        CORE III

2:30………3:30                          60 MINUTES                         GUIDED STUDY

2:20………3:00                          PLANNING/CLS

 

SCHEDULE 4                        TESTING DAYS

7:30………8:00                          PLANNING

8:00………9:50                         110 MINUTES                          CORE I

9:50…….10:00                           10 MINUTES                           BREAK

10:00…..11:50                         110 MINUTES                           CORE II

11:50…..12:30                          40 MINUTES                             LUNCH

12:30…..12:35                            5 MINUTES                              BREAK

12:35…….2:20                        105 MINUTES                          CORE III

2:30………3:30                           60 MINUTES                         GUIDED STUDY

2:20………3:00                         PLANNING/CLS